Iltaa.

Taas on yksi työntäyteinen päivä takana päin. Aamulla olin varustautunut polkemaan jälleen pyörällä töihin mutta taivaalta tuli vettä, joten jouduin matkustamaan muiden työapinoiden kanssa bussilla. Töissä oli ihan hyvä päivä; aika meni nopeahkosti vaikka oli piiiitkä päivä(kahdeksan tuntia, heh). Pikkasen ottaa tiukille pysyä paikoillaan koko päivä persiillään istuen, mutta onneksi tää lokkaustoiminta on antanut siihen aika hyvät valmiudet.

Nonni, mennääs asioihin. Mä en hitto osaa enää kirjottaa yhtään mitään. Mitäköhän sittiä sitä on tänne aiemmin oikeen tilitellyt... Mulla tuli tuossa mieleen siitä eilisestä tekstistä, että en oikein ymmärrä, mikä siinä viittasi siihen että mulla olisi jotakin mieskuviota kehissä. Hmn... Ja jossakin joku mainitsi ilmeisesti "poikaan" viitaten, että nuorta lihaa vaan kehiin, mutta mun nähdäkseni me ollaan pojan kanssa ihan vaan työkavereita, vaikkakin tullaan ihan hyvin toimeen keskenään. Ei kai sitä silti tarvitse olla heti jotakin sutinaa, jos on kyse vastakkaisesta sukupuolesta, eihän. Ja sitä paitsi onhan Poika todellakin aika nuorta lihaa(hehheh), ja lähinnä herättää sellaisia kaverillisia tuntemuksia hepoliinin vanhassa(?!) päässä. Ja kun vuorotyötä teemme, niin ei sitä edes kovin paljoa ole tullut tässä nähtyäkään.

Äitimuori tuossa soitteli ja kysyi lähdenkö katsomaan kummitätiä perjantaina tai joku päivä, kun se on loukannut itsensä ja viruu jossakin sairaalan tapaisessa. Aika kurjaa. Siitä on jo varmaan vuosia kun olen tavannut kummitädin viimeeksi, vaikka nyt asummekin samassa kaupungissa. Mulla on vaan perjantainakin taas aika myöhäinen iltavuoro, että tuskinpa jaksan sen päätteeksi tai sitä ennen lähteä mihinkään. Torstaina sentään on vapaapäivä("vuhuu").

Että tällaista täällä tänään(työnteko syövyttää aivot, kuten olen aina sanonut(ai olen vai)). Olen muuten syönyt eilen ja tänään todella hyvää itsetehtyä pitsaa, namnam. Ai ei kiinnostanut se tieto vai, no sanoinpa kummiskin, heh. Kisuli istuu tuolla pöydällä ja katselee ikkunasta ulos. Mä napotan sängynkulmalla ja naputtelen tätä näin. Varmaan osasyy tähän paskaan ulosantiin (no ainahan se on ollut, dorka) on siinä, että en ole nukkunut muutamaan yöhön kovin hyvin, vaan olen heräillyt pitkin öitä...mistäköhän sekin taas oikein voisi johtua, ei voi tietää. No, jospa sitä ensi yönä uni maittaisi, tai muuten täytyy pyytää jotakin napauttamaan pampulla päähän oikeen kunnon napsu.

Asun muuten edelleen muuttolaatikoiden ympäröimänä, joten ihan hyvin ehtisi vielä kirjoitella "Lumppuihin" jonkun muuttospesiaalin, kunhan vaan saisi kameran taas lainaan jostakin. Kerroinko jo että edellinen asukas on naputellut nauloja seiniin ihan saakelin outoihin ja korkeisiin paikkoihin. Ai en, no nyt kerroin. Haluaisin tietää, mitäköhän sillä on roikkunut jossakin kymmenen sentin päässä katosta. Niin, ja eteinen kaipaa edelleen maalia. Enhän mä ole sellaisia kerennyt tässä duunailemaan, kun on ollut näitä muitakin hommia. Mutta eiköhän tässä vielä joku sopiva hetki tule sillekin aktiviteetille(kun on saanut ostettua ne maalitkin ensin).

Jeps. Eipä tässä muuta nyt, taidan ruveta elvyttämään päähernettä ja kroppaa... Mukavaa olemista itse kullekin säädylliselle.

<3Hepoliini