Heip.

On tainnut viime lokituksesta kulua jo sen verran aikaa, että verenpaineet ovat laskeneet ja uskaltaa jälleen jutella ääneen.

Kotiuduin töistä tuossa joku aika sitten, tein ruokaa, pyyhin pöydältä(kai sen kerran kuussa voi pyyhkiä?(köh)) kissan tassunjäljet (yök)ja kävin sitten syömään. Menin sen jälkeen tupsukalle ja nyt istun tässä kissan korituolissa (joo, se on ominut omakseen mun "hienon" roskislöytöni) kuunnellen Nick Cavea ja niitä mitä lie siemeniä. Voisin oikeastaan kuunnella uudestaan sen Into My Arms- siipaleen...joo, niin mä teenkin. Hetko.

Joo, nyt se soi. Mitäs tässä muuta... No, töitä, töitä ja töitä, ei kai sen kummempaa. Pitäisi varmaan alkaa harrastaa jotakin liikuntaa, kun päivät vaan istuu perseellään - nyt kun en ole munamankeliinkaan koskenut ties milloin viimeeksi. Ratsastusta harkitsin, mutta se innostus tyssäsi siihen (kun ensin katselin ratsastushousujen hintoja...asiat tärkeysjärjestykseen, todellakin), kun huomasin miten SAATANAN kallista se on. Kenellä sellaseen on varaa, tai paremminkin, miten ne kehtaa rykiä niin kamalia hintoja siitä että saat tunnin kiikkua hepan selässä. Silloin kun lapsena aloitin ratsastuksen, niin yksi tunti siihen aikaan maksoi kalleimmillaanki jotakin 50 markkaa, ja halvimmissa paikoissa (ja niitähän on koluttu) ehkä 35 markkaa. Ja niille jotka ovat syntyneet vasta euroaikaan (tai joiden rahantaju on syntynyt euroaikaan), voin kertoa että markka oli se Suomen entinen (prkl) rahayksikkö... Eurostakin voisi sanoa tässä yhteydessä pari sanaa, mutta enpä taida jaksaa tällä kertaa. Kyllä joku muu niistä sitten lässyttää paljon asiallisempaakin asiaa, mitä mulla olisi sanottavana.

Vielä pitäisi huominen ja ylihuominen jaksaa painaa töitä, sitten on sunnuntaina vapaapäivä. Onneksi lauantaina on vain kuusi tuntia...

Toivottavasti saa vaan ensi yönä nukuttua kunnolla, kissa kun on jo kahtena yönä peräkkäin herättänyt mun viiden aikaan. Muuten voi sunnuntaina mennä sekin vapaa ihan vaan silmiä aukoessa. Tai niin se varmaan menisi muutenkin, paskaako tässä...

Ei mulle oikeasti ole tapahtunut yhtään mitään sen kummempaa, kunhan ajattelin vain pihahtaa olevani vielä hengissä. Eikä päässäkään tällä hetkellä liiku mitään sen ihmeempää, että varmasti on paras lopettaa ihan tähän vaan. Sii juu. Niin ja sorry (ihan mistä vaan).

<3Hepoliini


P.S. Nick Cave & The Bad Seeds - Into My Arms