Pistetääs nyt pari kuvaa eiliseltä päivältä eläinlapsista. Kissan kuvaa en ole muuten käsitellyt paitsi hieman terävyyttä säätänyt ja koiran koiraa...no, meni taas leikkimiseksi kun piti vaan hieman taustaa häivyttää. "Hieman". Kissa viettää kissan elämää ja koira koiran elämää. Ihmisen parasta ystävää käytettiin lonkkakuvissa männä viikolla, lähtevät sitten Kennelliittoon arvioitavaksi. Ja taitaa koiran korvassa olla joku perkeleen tulehdus että voi sitten viimeiset ruokarahat kantaa eläinlääkärille heti kun viikko vaihtuu. Mihinkään päivystykseen ei tasan sitä viedä, ei ole niin vakavasta asiasta kuitenkaan kyse ja ei oikein kiinnostaisi niitä viimeisiä rahoja käyttää päivystysmaksuihin. Käsitykseni mukaan sellaisia peritään. Ja mitä iloa siitä on koiralle jos omistaja kuolee nälkään eikä pääse käyttämään sitä ulkona, kysyn vaan ;) No mutta tässä kissa:

887206.jpg

Kisu tykkää napottaa sohvalla. Sillä on välillä ihan älyttömiä asentoja, pitäis yrittää kuvata enemmän. Tää on kyllä aika normi asento hänen valikoimassaan.

887214.jpg

Meiän jääkarhu. Sitä ei itse enää huomaa miten iso se on mutta koollaan herättää kyllä huomiota kun ulkoillaan. Oikea koiranpelkääjän kauhu mutta kiltti kuin mikä. Ärsyttää kun jotkut luulee automaattisesti että iso koira on paha. Kysellään että "pureeko se" tai "onko se vihainen", siis mitä hittoa. Täytyy myöntää että itsekin arastelin isoja koiria joskus aiemmin mutta oman otukset myötä sellaiset tunteet on hävinneet, onhan meidän sesse kulmakunnan suurimmasta päästä. Eli vinkkinä kaikille koirapelkoisille: hommatkaa oma koira, kasvattakaa se ja huomaatte ettei pelkoon ole syytä...ellette sitten onnistu kasvattamaan verenhimoista petoa...hmn...